Cookie- og privatlivspolitik2018-02-09T09:54:25+00:00

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger www.kaffka.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) . Ved at klikke videre på websitet, accepterer du cookies på siden. Her på siden uddyber vi, hvilke informationer der indsamles og deres formål og hvem, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende. Cookies indeholder ikke skadelig kode som f.eks. virus.

Det er altid muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, risikerer du, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Formål
Vi anvender cookies med det formål at genkende det anvendte device, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Vi anvender tredjepartstjenesten Google Analytics på vores website for at få indsigt i de besøgenes præferencer for herigennem at øge brugervenligheden og kvaliteten af indholdet på kaffka.dk.

Google Analytics tillader ikke indsamling af personlige oplysninger som navn, e-mail adresse m.m.

Du kan finde mere information om Google Analytics ved at besøge følgende side:

http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, skriver en henvendelse, registrerer dig som kunde i vores webshop og ved øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn (for- og efternavn) og e-mail adresse. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev eller ved brug af websitets kontaktformular.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@kaffka.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Tilmelding til nyhedsbrev
KAFFKA udgiver løbende nyhedsbreve. Når du tilmelder sig vores nyhedsbrev, giver du KAFFKA tilladelse til at sende dig mails omhandlende KAFFKA til den tilmeldte e-mail adresse.

Du kan til enhver tid framelde dig. Ønsker du at framelde dig KAFFKAs nyhedsbrev kan det ske her.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

KAFFKA A/S

CVR-nr: 21789232

Sønderskovvej 12

8520 Lystrup

Tlf. 70 21 83 83

Email: mail@kaffka.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende inspiration til dit næste køb. Du får de bedste tilbud leveret direkte i din indbakke, spændende nyheder og andet lækkert indhold.

Tilmeld dig her

Kontakt os

SHOWROOM:
KAFFKA ÅRHUS
Sønderskovvej 12
8520 Lystrup
T 70 21 83 83

CVR-nr. 21789232

BESØG EFTER AFTALE:
KAFFKA AALBORG
Maren Turis Gade 2
9000 Aalborg
T 98 13 42 22

Kontakt os

SHOWROOM:

KAFFKA ÅRHUS
Sønderskovvej 12
8520 Lystrup
T 70 21 83 83

BESØG EFTER AFTALE:
KAFFKA AALBORG
Maren Turis Gade 2
9000 Aalborg
T 98 13 42 22

CVR-nr. 21789232