Nyhedsmail

Tilmeld dig til vores nyhedsmail og få tilsendt gode tilbud!!
* = Obligatorisk felt

Vi støtter

Firmagaver

Medarbejderne er enhver virksomheds største aktiv. Uden dygtige og engagerede medarbejdere kan ingen virksomhed overleve. Det er et faktum, man som virksomhedsejer aldrig må glemme.

Plej dine medarbejdere

Medarbejderpleje er mere og mere oppe i tiden – og ikke uden grund. Stadig flere virksomheder tilbyder medarbejdergoder som fx utraditionelle kurser, frugtordninger, massage mv. Målet er klart – og virker på flere fronter: dels er det med til at fastholde gode medarbejdere – og dels er det med til at tiltrække nye, attraktive medarbejdere.

Firmagaver er også medarbejderpleje

Det er vigtigt, at firmaet synliggør, at medarbejderne er værdsatte – ud over den ”almindelige” løn. Fx med sjove eller attraktive gaver i forbindelse med en god ordre, en ny kunde, påske, sommer eller jul – eller bare fordi… Denne loyalitet vil hurtigt vise sig at vende begge veje!

KAFFKA har mærkevarerne

KAFFKA arbejder primært med mærkevarer. Der er en vis stolthed ved at give en gave, der opfattes som værdifuld. Det ved KAFFKA – og det ved mange virksomheder. En mærkevare får modtageren til at føle sig mere værdsat. Mærkevarer kommunikerer interesse og generøsitet – og gives til en person, som er ”tæt på”, fx venner og familie, gode medarbejdere og gode kunder.

Og KAFFKA har gaverne

Et af KAFFKAs specialer er årstidsbestemte gaver til medarbejdere g forretningsforbindelser, bl.a. til påske, sommer og jul. KAFFKA leverer hvert år tusindvis af eksklusivt indpakkede gaver i alle genrer og prisklasser til tilfredse kunder i både ind og udland.

KAFFKA – en messe værd

KAFFKA inviterer hvert år til ”Julemesse” i vore showrooms, hvor vi – sammen med vores leverandører – viser de sidste nye trends indenfor julegaver. Mange af de gaver, KAFFKA tilbyder, indeholder et ”varigt” produkt, som modtageren kan relatere til det enkelte år.

Her er nogle af vores samarbejdspartnere indenfor firmagaver:

Menu Georg Jensen Rosendahl Stelton Trip Trap OBH Nordica
Södahl Night & Day Nuance Normann Copenhagen Eva Solo Holmegaard
Piet Hein Hoptimist Pillivuyt Weber Grill Bodum Jacob Jensen
Samsonite Adax Cavalet