Nyhedsmail

Tilmeld dig til vores nyhedsmail og få tilsendt gode tilbud!!
* = Obligatorisk felt

Vi støtter

Profilbeklædning

KAFFKA er ganske enkelt suveræn indenfor alle former for profilbeklædning – fra habitter, jakker og skjorter til sportstøj, polo- og t-shirts.

Basisvarer – til alle formål

I KAFFKA´s showrooms finder din virksomhed altid et bredt sortiment inden for ”basisvarer”, fx jakker, skjorter, polo- og T-shirts. Disse produkter er ofte ”neutrale”, dvs. at producentens navn og logo ikke er fremtrædende. Dermed kan din virksomhed være ”alene” om reklamepladsen.

KAFFKAs tætte og langvarige samarbejde med såvel danske som udenlandske producenter sikrer, at disse produkter som oftest kan leveres inden for ganske få dage.

Klæder skaber folk

KAFFKA arbejder udelukkende inden for B2B. Derfor er stort set al profilbeklædning med firmalogo. KAFFKA sikrer, at din virksomheds logo fremstår optimalt – uanset om det skal påtrykkes eller broderes på profilbeklædningen. Herudover ved KAFFKA – i al beskedenhed – alt om, hvilke produkter, der egner sig bedst til tryk eller broderi.

Specialproduktion – unikt og spændende

Mange virksomheder ønsker at sætte sit eget præg på produkterne i form af logo og farver. Hermed er der plads til egen kreativitet – uden at være begrænset af det eksisterende udbud inden for såvel mærkevarer som basisvarer. KAFFKA har et verdensomspændende netværk og mange års erfaring med specialproduktioner i Østen. Det sikrer, at din virksomhed får præcis den vare, du ønsker.

Her er nogle af vores samarbejdspartnere indenfor profilbeklædning:

Eterna Nimbus Nordic Maya Hummel Bosweel 2-Biz
Michael Berg Image Kompagniet Colorkids Berkeley Matterhorn Original Penguin
Clique Cutter & Buck ProJob ID Identity R&T Christiansen Tee Jays
Pitch Stone H2O Sportswear Kilmanock New Balance FZ Forza Craft