Julegaver

Firmajulegaven er for mange medarbejdere en højtelsket og værdsat gestus, der er med til at forsøde juletiden og sprede ekstra julehygge.

Vi er allerede i gang med julegaver 2019 og vil løbende opdatere med de nyeste kataloger.

De bedste gaver fra de største brands

Gaver til boligen er altid populære firmajulegaver, og hos KAFFKA har vi et stort udvalg fra de største danske brands. Her får du stilrene klassikere, som aldrig går af mode, og som vækker glæde blandt de fleste.

Vi har et stort udvalg af julegaver til boligen som vaser, lysestager, skåle og fade, sengetøj, duge, viskestykker, håndklæder, højtalere og meget andet – populære og brugbare gaver af høj kvalitet. Er du på jagt efter en gaveæske, har vi også et bredt udvalg med forskellige julelækkerier.

Julegaver i alle prisklasser

Hos KAFFKA finder du julegaver i alle prisklasser. Er du i tvivl om den bedste gave til dine medarbejdere, så står vi klar med råd og vejledning. Vi har flere års erfaring med at udvælge de helt rigtige julegaver, der vækker stor glæde hos medarbejderne.

KAFFKAs julemesse

KAFFKA inviterer hvert år til Julemesse i vores showroom, hvor vi – sammen med vores leverandører – viser de sidste nye trends indenfor julegaver. Her kan du finde masse af inspiration til årets firmajulegaver. læs mere om KAFFKAs julemesse her.

KAFFKA leverer hvert år tusindvis af eksklusivt indpakkede julegaver til virksomheder i både ind- og udland. Vi står også klar til at levere dine firmajulegaver.

Kontakt os for at høre mere.

Find inspiration i de nyeste kataloger

Her er nogle af vores samarbejdspartnere indenfor julegaver:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende inspiration til dit næste køb. Du får de bedste tilbud leveret direkte i din indbakke, spændende nyheder og andet lækkert indhold.

Kontakt os

SHOWROOM:
KAFFKA ÅRHUS
Sønderskovvej 12
8520 Lystrup
+45 70 21 83 83

CVR-nr. 21789232
 mail@kaffka.dk

BESØG EFTER AFTALE:
KAFFKA AALBORG
Maren Turis Gade 2
9000 Aalborg
+45 98 13 42 22

Kontakt os

SHOWROOM:

KAFFKA ÅRHUS
Sønderskovvej 12
8520 Lystrup
T 70 21 83 83

BESØG EFTER AFTALE:
KAFFKA AALBORG
Maren Turis Gade 2
9000 Aalborg
T 98 13 42 22

CVR-nr. 21789232