Firmagaver

Dine medarbejdere arbejder hårdt hver dag for at sikre, at I sammen når jeres mål. En firmagave er den perfekte måde at vise din taknemmelighed for din medarbejders eller kollegas indsats.

Hos KAFFKA har vi et bredt sortiment af nøje udvalgte firmagaver, der vækker glæde hos dine ansatte, kunder eller samarbejdspartnere. Vi har gaver, der passer til alle anledninger, hvad enten du vil give påskegaver, jubilæumsgaver, julegaver eller noget helt fjerde.

Find firmajulegave til dine medarbejdere

De perfekte firmajulegaver til dine medarbejdere

Hos KAFFKA kan vi klare dine julegaveindkøb – uanset om hele virksomheden skal have den samme julegave, eller om medarbejderen selv skal vælge sin egen gave i en valgshop. Du kender din virksomhed, og vi har styr på alt det med gaverne. Sammen kan vi finde de helt perfekte firmajulegaver.

Vi hjælper dig med at finde de rette firmagaver til dine ansatte

Vi ved godt, at det kan være en krævende opgave at finde de rette gaver – uanset om I er 5, 50 eller 500 ansatte i virksomheden. Derfor gør vi det nemt for dig at finde de helt rigtige firmagaver til dine ansatte. Og vi står naturligvis klar med specifik råd og vejledning, så du får den mest optimale løsning for din virksomhed.

Men for at vi kan hjælpe dig bedst muligt, vil vi gerne lære din virksomhed og dine medarbejdere bedre at kende. Når vi gør det, kan vi hjælpe dig med at finde frem til de helt rigtige gaver til dine medarbejdere.

Tine Jessen
Salgskonsulent

6151 8383
tine@kaffka.dk

Hos KAFFKA kan du være sikker på, at du finder den helt rigtige firmagave til din medarbejder

Firmagaver med logo

Hvornår er det oplagt at give firmagaver med logo på?

En firmagave med logo på er en ideel løsning, når du gerne vil glæde en medarbejder eller en kunde med en fin gestus og samtidig markedsføre din virksomhed enkelt og effektivt. På den måde giver du firmagaven et personligt præg og sørger for, at din virksomhed bliver husket.

Firmagaver med logo er oplagte at give dine kunder til jul, som noget delbart hele virksomheden kan få glæde af eller måske for at vise din taknemmelighed for jeres seneste fælles projekt.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for at få din virksomheds logo på en firmagave eller en kundegave, er vores team af dygtige rådgivere klar til at hjælpe dig. De giver dig gerne specifik råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken type gave du skal vælge til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere.

Tak dine kunder og samarbejdspartnere med en kundegave

Kundegaver er en god investering, når du gerne vil styrke relationen til dine kunder eller samarbejdspartnere, eller hvis du vil anerkende jeres gode og tætte samarbejde.

Men hvad er så det helt rette at give din kunde eller samarbejdspartner i gave? Det vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde ud af. Vores sortiment er bredt og består af alt fra god chokolade og vin til de mere personlige gaver fra kendte brands som Georg Jensen, Royal Copenhagen, Eva Trio m. fl.

Skal vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige kundegaver?

Vælg ansvarlige firmagaver, og vær med til at gøre en forskel

Hos KAFFKA vægter vi ansvarlighed højt. Sammen har vi et fælles ansvar om at bidrage til en mere grøn klode. Derfor vil vi gerne gøre det nemt for dig at vælge ansvarligt, når du skal købe dine firmagaver.

Ansvarlighed er et vigtigt parameter for flere af de brands, vi fører. Eksempelvis har Kreafunk udviklet en kollektion, hvor mængden af plastik i hvert produkt er reduceret med 35 %. Kay Bojesens kendte figurer er produceret af FSC-certificeret træ. Og Aya & Ida donerer 100 liter rent vand til børn i nød for hvert solgte produkt. Det er bare nogle af de ansvarlige firmagaver, du kan vælge hos os.

Vi står selvfølgelig klar med specifik råd og vejledning, når du skal købe dine firmagaver.

Firmagaver til alle anledninger og højtider

I vores sortiment finder du gaver til enhver anledning og højtid. Måske er der en kommende rund fødselsdag eller jubilæum, I skal fejre? Eller måske vil du bare gerne være godt forberedt til næste højtid, hvor medarbejderne skal forkæles lidt?

Vi hjælper dig gerne med at få styr på næste firmagave til påske, sommer eller jul, så det bliver nemt for dig at glæde dine medarbejdere med de bedste firmagaver.

Kaffka har firmagaver til alle højtider og anledninger

Hvordan er det nu lige med de dér regler om skat og firmagaver?

Som udgangspunkt er de gaver, du giver dine medarbejdere skattepligtige. Der er dog en skattefri bagatelgrænse for mindre gaver. Det betyder, at du kan give hver medarbejder gaver til en værdi af 1.200 kr. årligt skattefrit.

Hvis gavens værdi overstiger de 1.200 kr., eller hvis du giver en kontantgave eller et skattepligtigt gavekort, skal du indberette værdien af gaven til SKAT. I disse tilfælde kan du trække udgiften til gaven fra i din virksomheds skatteregnskab.

Vi hjælper og rådgiver, så du finder de bedste medarbejdergaver

Er du i tvivl om, hvilken gave du skal give dine ansatte, kunder eller samarbejdspartnere? Bare rolig. Vores 300 m2 store showroom i Aarhus er indrettet til dig, der mangler inspiration. Her står vores team af dygtige rådgivere Charlotte, Tine og Michael klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige gaver til dine medarbejdere.

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom i Aarhus med eller uden aftale. Du finder os på Sønderskovvej 12 i Lystrup.

Bliv inspireret af vores mest populære gaver

Top 9 firmagaver

“Jeg har samarbejdet med KAFFKA i mere end 20 år, og det i sig selv er vel nok det største bevis for, at der her er tale om en leverandør af en helt særlig kvalitet. Det er, som direktør, vigtigt for mig, at man kan få tingene til at ske og forstår at omsætte ord til handling – når der er brug for det. Jeg modtager kun leverancer, der lever op til mine forventninger. Med andre ord kan man sige, at de forstår at levere efter princippet “tog til tiden”. Vi har gennem tiden haft stor gavn af at benytte KAFFKA til blandt andet personale- og firmagaver.”

Jan Rahbek, Direktør, Hörmann Danmark A/S

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et tilbud på firmagaver? Så er du meget velkommen til at kontakte os til en snak om dine muligheder. Udfyld blot nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for 24 timer.

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.