Firmagaver

Firmagaver kan bruges i mange forskellige sammenhænge. De kan for eksempel bruges som kundegaver, receptionsgaver, medarbejdergaver, ved jubilæer, til fødselsdage og ved mange andre lejligheder.

KAFFKA har mærkevarerne

KAFFKA arbejder primært med mærkevarer. Der er en vis stolthed forbundet med at give en gave, der opfattes som værdifuld. Det ved KAFFKA – og det ved mange virksomheder.

Hos KAFFKA samarbejder vi derfor kun med etablerede og anerkendte producenter, og vi har altid et stort udvalg af firmagaver fra adskillige populære brands.

Og KAFFKA har gaver til enhver årstid

Et af vores specialer er årstidsbestemte gaver til medarbejdere og forretningsforbindelser, fx julegaver. KAFFKA leverer hvert år tusindvis af eksklusivt indpakkede gaver i alle kategorier og prisklasser til tilfredse kunder i både ind- og udland.

KAFFKAs julemesse

KAFFKA inviterer hvert år til Julemesse i vores showrooms, hvor vi – sammen med vores leverandører – viser de sidste nye trends indenfor julegaver. Mange af de gaver, KAFFKA tilbyder, indeholder et varigt produkt, som modtageren kan relatere til det enkelte år.
Læs mere her

Find inspiration i de nyeste kataloger

Kontakt os for bestilling

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have et tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Her er nogle af vores samarbejdspartnere indenfor firmagaver:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende inspiration til dit næste køb. Du får de bedste tilbud leveret direkte i din indbakke, spændende nyheder og andet lækkert indhold.