Få din egen webshop

Hos KAFFKA kan vi gøre det endnu lettere for din virksomhed ved at skabe jeres egen, individuelle webshop, som er virksomhedens eget shopping-område direkte og online hos KAFFKA.

Problemfri webshop
Hos os har du som kunde mulighed for at få din virksomheds egen webshop hvor:

– Den enkelte afdeling kan bestille virksomhedens reklameartikler direkte fra KAFFKAs lager

– Den enkelte afdeling/medarbejder kan bestille medarbejderbeklædning

– Din virksomhed/afdeling/medarbejder kan se årets julegavemuligheder

– Attraktive personaletilbud kan offentliggøres

Vores webløsning kan udformes på mange måder, men frem for alt på netop den måde, som din virksomhed ønsker det. Vi tilbyder alt – lige fra den enkle varepræsentation, webshop med bestillingsmoduler og til logistik- og statistikløsninger. Hos KAFFKA opbygger og tilpasser vi webløsningen til din virksomhed efter dine unikke ønsker.

Leveringssikkerhed er et must
Hos KAFFKA er vi klar over, at kvalitet, pris og leveringssikkerhed er nøgleord for enhver virksomhed. Derfor overholder vi altid det aftale leveringstidspunkt, og vi opererer ganske enkelt ikke med begrebet ”for sen levering”. Vi lever nemlig af tilfredse kunder.

Vi har altid stor lagerkapacitet og kan tilbyde din virksomhed lagerhotel for en nærmere aftalt periode. Herfra kan vi hos KAFFKA også varetage pakning, handling og distribution til din virksomheds afdelinger i ind- og udland.

Hos KAFFKA er vores motto nemlig: Vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.