Drikkedunke

Mangler du drikkedunke til din næste konference, et firma- eller sportsarrangement eller måske bare som en gave til dine medarbejdere? Uanset hvad du skal bruge drikkedunke til, kan vi hos KAFFKA hjælpe dig med den rette løsning.

Vores udvalg består af drikkedunke, hvor du kan få trykt dit eget logo, miljøvenlige drikkedunke, termoflasker, vandflasker, sportsflasker og helt almindelige drikkedunke med eller uden tryk.

Drikkedunke med logo

Drikkedunke med logo er det oplagte valg, når din virksomhed skal afholde en konference, I skal med til et sportsarrangement, eller når du bare gerne vil øge virksomhedens eksponering på en anderledes måde.

Måske skal I med til DHL Stafetten, hvor det så er en god mulighed for at skabe lidt ekstra synlighed omkring virksomheden. Og skal der lidt ekstra eksponering til, hjælper vi også gerne med lækre t-shirts med logo til hele løbeholdet.

Eller måske har din virksomhed en konference eller større arrangement på trapperne, hvor I gerne vil gøre lidt ekstra ud af dagen. Her kan du overveje at have et lille kit bestående af en mulepose med en drikkedunk, kuglepen og notesbog med eget logo klar til alle deltagerne. Deltagerne vil sætte pris på, at du har gjort noget særligt ud af konferencen, og så sikrer du lidt ekstra eksponering for din virksomhed både på dagen og fremover. Vi tilbyder både drikkedunke og vandflasker med logo.

Bliv inspireret af vores mest populære drikkedunke

Mulighederne er mange, når det kommer til drikkedunke, vandflasker og termoflasker. Så vi kan godt forstå, hvis du synes, det er svært at vælge. Men vi vil gerne gøre det lidt nemmere for dig. Derfor har vi samlet et lille udvalg af vores mest populære drikkedunke.

Uanset hvilken drikkedunk, du ender med at vælge, garanterer vi dig god kvalitet og hurtig levering. Og det behøver ikke blive en dyr fornøjelse. Du finder også billige drikkedunke med logo hos KAFFKA – og jo flere du køber, jo lavere bliver prisen.

Miljøvenlig drikkedunk med logo

Genanvendelige drikkedunke med logo

Vores genanvendelige vandflasker med logo er ideelle til konferencer, sportsarrangementer og lignende. Du kan få dem i mange forskellige farver, og så er de nemme at have med sig rundt i hånden eller tasken. Vælg den farve, der passer til din virksomhed, og få trykt dit eget logo på, så du får en flot og personlig drikkedunk.

Drikkedunke med eget logo

Termoflasker til kunder eller medarbejdere

Vores termoflasker er det ansvarlige alternativ til engangsflaskerne. De kan både holde vandet koldt i op til 15 timer og varmt i op til 5 timer. Her giver du dine kunder eller medarbejdere en drikkedunk, de kan bruge igen og igen, og som de nemt kan have med på farten både privat og i forbindelse med arbejde.

Miljøvenlige drikkedunke og vandflasker med logo på

Miljøvenlige drikkedunke, vandflasker og termoflasker

Vil du gerne gå med det ansvarlige valg, når du skal bestille nye drikkedunke? Så har vi også et bredt udvalg af miljøvenlige drikkedunke. Vi vægter ansvarlighed højt, og sammen har vi et fælles ansvar om at bidrage til en mere grøn klode. Derfor vil vi gerne gøre det nemt for dig at vælge miljørigtigt, når du skal købe drikkedunke, vandflasker og termoflasker.

Vi fører et stort sortiment af genanvendelige drikkedunke samt vandflasker, som er fremstillet af materialer, der er godt for miljøet. Disse drikkedunke kan du få i forskellige farver og materialer – det betyder, at det er nemt for dig at købe en miljøvenlig drikkedunk, uden at du behøver gå på kompromis med kvaliteten og designet.

Vi hjælper og rådgiver dig, så du får den bedste løsning

Vil du gerne se hele vores udvalg af drikkedunke, før du bestiller? Det kan vi godt forstå. Vores 300 m2 store showroom i Aarhus er indrettet til dig, der mangler inspiration, eller som gerne vil have produkterne i hænderne først. Her står vores team af dygtige rådgivere Charlotte, Tine og Michael klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige drikkedunke.

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom i Aarhus med eller uden aftale. Du finder os på Sønderskovvej 12 i Lystrup.

“Hos Circle K vægter vi kvalitet, bæredygtighed og troværdighed meget højt, og her vinder KAFFKA hver gang. Hos KAFFKA bliver der lagt vægt på kvalitet og bæredygtighed, hvilket betyder, at vi hos Circle K kan bestille vores reklamegaver med god samvittighed.”

Jesper Lahn Sloth, Senior Manager, Circle K

Find inspiration i de nyeste kataloger

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et tilbud på drikkedunke? Så er du meget velkommen til at kontakte os til en snak om dine muligheder. Udfyld blot nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for 24 timer.

    Måske er du også interesseret i?

    Muleposer

    Her ser du et lille udpluk af vores gode samarbejdspartnere

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.