Julen 2024

Julen er en vigtig tid på året, og firmajulegaven er ingen undtagelse. Men det kan være en krævende opgave at stå for som virksomhed, hvad enten I er 5, 50 eller 500 ansatte.

Hos KAFFKA gør vi det nemt at finde den perfekte julegave til dine medarbejdere. Vi hjælper dig, uanset om alle dine medarbejdere skal have den samme julegave, eller om du ønsker en valgshop, hvor medarbejderen selv kan vælge sin egen julegave.

I 2023 leverede vi godt 40.000 julegaver til virksomheder og deres medarbejdere i hele Danmark. Alle gaver blev leveret til tiden. Det er vi ret stolte af.

Du kender din virksomhed – vi har styr på gaverne. Sammen kan vi finde de helt rigtige julegaver til dine medarbejdere.

Firmajulegaver vælg selv - lad dine ansatte selv vælge gave

Vælg-selv-firmajulegaver med en valgshop

Det kan være svært, hvis ikke nærmest umuligt, at finde en julegave, der både passer til Helle fra bogholderi og til Jesper fra salgsafdelingen. For de ønsker sig formodentlig ikke det samme. Løsningen er, at de vælger hver sin julegave.

Vores valgshop er en personlig måde at give medarbejderne mulighed for selv at vælge deres egen firmajulegave. I valgshoppen kan medarbejderen frit vælge sin egen firmajulegave blandt 10-20 gaver, som du er med til at udvælge. Det betyder, at alle slipper for julestress, bytteræs og gaver, der aldrig bliver brugt.

Sådan kan I få jeres egen skræddersyede valgshop

Sammen udvælger vi et godt og bredt sortiment som passer til jeres virksomhed.

Vi sætter shoppen op med jeres firmalogo, flotte billeder og gode beskrivelser af gaverne.

Den enkelte medarbejder får et unikt log-in og vælger sin gave inden en fastsat dato.

Vi pakker gaverne ind i flot indpakning, og leverer dem til jer til aftalt tid.

Populære gaver

Klassiske julegaver er altid en sikker vinder, uanset om de er til din mormor eller dine medarbejdere. Tag et kig på billederne nedenfor for at se vores mest populære firmajulegaver.

Blandt favoritterne finder du klassiske gaver som håndklæder fra Georg Jensen Damask, lækre pander og knivsæt fra Morsø, en Weber støbejernsgryde, sodavandsmaskine fra Philips eller et Makita topnøglesæt.

Derudover er Hâws espressomaskine og airfryer sikre hits til juleforkælelse af medarbejderne. I 2023 var airfryeren et af de absolut største hits, og vi er sikre på, at den vil være lige så populær til julen 2024!

Hos KAFFKA har vi et bredt udvalg af de mest populære firmajulegaver og kendte mærker som Georg Jensen Damask, Eva Trio, Bon Goût, Kreafunk, Weber, Royal Copenhagen, Kay Bojesen og mange flere.

“Jeg valgte KAFFKA til at stå for sidste års julegaver, fordi jeg fik en fast kompetent sælger, som var god til at se mine behov og ønsker til mine medarbejdere. Det at have en person, som også valgte at tage ud i vores firma, således hun bedre vil kunne rådgive om gaver. KAFFKAs løsning giver mulighed for at differentiere udvalget af julegaver fra afdeling til afdeling, hvilket jeg synes er en rigtig fin service. KAFFKAs høje serviceniveau er årsagen til, at jeg nu også har bestilt påskegaver til mine medarbejdere hos dem. Jeg kan varmt anbefale Charlotte og KAFFKA.”

Annette Jensen, CEO, FB Gruppen / SundeSutter.dk

Besøg vores julemesse i Århus.

Tager det lang tid at vælge julegaver til sine medarbejdere?? Svaret er nej!

For at gøre det så nemt som muligt for dig, der skal sammensætte julegaveudvalget til jeres medarbejdere, så inviterer vi igen i år til vores store julemesser i Århus. Her er lokalerne fyldt med alle de spændende nyheder, og vores fantastiske leverandører fortæller om produkterne.

  • Brug en times tid på at besøge messen.
  • Tag billeder af de gaver, du synes er de mest interessante.
  • Ugen efter snakker vi sammen og sammensætter det endelige program.
  • Vi laver en valgshop til jer med jeres eget logo.
  • I er klar til at bestille!

Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige firmajulegaver

Skal dine medarbejdere allesammen skal have den samme julegave? Eller ønsker du en valgshop med et udvalg af 10, 15 eller 20 gaver? Valget er dit, og uanset hvad du vælger, så hjælper vi dig hellere end gerne med at finde de gaver, der passer lige præcis til dine medarbejdere.

Først skal vi dog lige vide et par ting: Er der et bestemt tema? Hvilken type virksomhed er det? Hvordan er fordelingen af køn og alder? Når vi kender svarene, kan vi finde frem til de helt rigtige firmajulegaver til dine medarbejdere.

Tine Jessen
Salgskonsulent

6151 8383
tine@kaffka.dk

Firmajulegaver i alle prisklasser

Vi har samlet et lille udpluk af vores julegaver i forskellige prisklasser herunder, og vi opdaterer løbende med nye, spændende produkter.

*Priser eksklusiv moms

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.

Vi tænker på miljøet

Hvert år bruger danskerne 825 tons gavepapir, hvilket ikke gavner klimaet.

For gavepapir kan ikke genanvendes, da det er overfladebehandlet eller har et højt farveindhold.

Derfor skal gavepapir i restaffald/brændbart affald, når gavefesten er forbi og det desværre spild af ressourcer, da det er de færreste af os, der gemmer gavepapiret til næste år.

Og hvordan kan du og din virksomhed så gøre en forskel? Ved at droppe den traditionelle indpakning af årets firmajulegaver og i stedet få dem i den originale indpakning. Det er en lille ting, men gør en stor forskel for miljøet.

Hos KAFFKA vil vi gerne bidrage lidt ekstra som tak for hjælpen og derfor planter vi hvert år, minimum 1.000 træer i de danske folkeskove.

Køb firmajulegave 2023

Skal medarbejderen betale skat af sin firmajulegave?

En arbejdsgiver kan som udgangspunkt give sin medarbejder gaver til en værdi af 1.300 kr. skattefrit om året. Der er dog en særlig skattefri-regel for firmajulegaver. Hvis firmajulegaven er en tingsgave til maksimalt 900 kr., skal medarbejderen ikke betale skat af sin julegave. Heller ikke selvom det samlede årlige beløb for gaver overstiger 1.300 kr.

Arbejdsgiveren skal indberette værdien af gaven til SKAT, hvis det er en kontantgave, et skattepligtigt gavekort eller hvis gavens værdi i sig selv overstiger 1.300 kr. I disse tilfælde kan arbejdsgiveren trække udgiften til gaven fra i virksomhedens skatteregnskab.

Gaverne pakkes ind til dine ansatte

Vi sørger for det hele

Tiden op til jul kan være stressende. Det sidste du har tid til er at finde, købe og pakke et utal af gaver ind til dine medarbejdere – og ikke mindst sørge for at de havner det rigtige sted, hvis I har flere kontorer.

Hos KAFFKA elsker vi at kunne løfte denne byrde for dig. Vi sørger med glæde for både bestilling, flot indpakning og levering. Og i forhold til sidstnævnte kan du være helt sikker på, at alle firmajulegaver kommer frem inden jul. Om det så betyder, at chefen må en tur på lageret. Men det er vi nu ikke for fine til.

Se vores store udvalg af firmajulegaver i vores showroom

Er du helt på bar bund med årets firmajulegaver? Bare rolig. Vores 300 m2 store showroom i Aarhus er indrettet til dig, der mangler inspiration. I vores hyggelige showroom kan du se et stort udvalg af lækre firmajulegaver præsenteret i flotte miljøer.

Det er også her, du kan få rådgivning til at udvælge de helt rigtige firmajulegaver til dine medarbejdere. Du er altid velkommen til at besøge vores showroom med eller uden aftale. Du finder os på Sønderskovvej 12 i Lystrup.

Firmagaver til alle højtider og anledninger

Julen er blot en af årets mange højtider og anledninger til at give dine medarbejdere, kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere en gave. Påske, sommer, runde fødselsdage, jubilæer og barsel er andre gode grunde til at forkæle dine medarbejdere for deres indsats, vise at du sætter pris på dem og styrke relationen til dine samarbejdspartnere.

Stort udvalg af firmagaver til andre højtider og begivenheder

Find inspiration i vores nyeste kataloger

Vil du høre mere om vores firmajulegaver? Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et tilbud på firmajulegaver? Så er du meget velkommen til at kontakte os til en snak om mulighederne. Udfyld blot nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for 24 timer.

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.