Julegaver

Julen er en vigtig tid på året, og firmajulegaven er ingen undtagelse. Men det kan være en krævende opgave at stå for som virksomhed, hvad enten I er 5, 50 eller 500 ansatte.

Hos KAFFKA gør vi det nemt at finde den perfekte julegave til dine medarbejdere. Vi hjælper dig, uanset om alle dine medarbejdere skal have den samme julegave, eller om du ønsker en valgshop, hvor medarbejderen selv kan vælge sin egen julegave.

I 2022 leverede vi mere end 50.000 julegaver til virksomheder og deres medarbejdere i hele Danmark. Alle gaver blev leveret inden jul. Det er vi ret stolte af.

2023

Vi er klar til julegaver i 2023

Julen er kun lige forbi, når vi begynder at forberede os til næste jul. Det gør vi ved at besøge alle vores nuværende leverandører, som præsenterer os for de nyeste produkter til den kommende jul. Vi deltager også på messer i både ind- og udland for at opleve alle de nye trends.

Igen i 2023 vil der være et stort fokus på god kvalitet, kendte mærkevarer, bæredygtighed og ikke mindst leveringssikkerhed. Ingen ønsker at få sin julegave leveret i februar.

Vil du være med på årets firmajulegave-trend? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Her holder vi dig blandt andet opdateret på nye tendenser.

Du bør også allerede nu sætte kryds i kalenderen den 24. eller 31. august, hvor vi holder vores store julemesse i henholdsvis Lystrup og Aalborg. Nærmere information følger.

Køb firmajulegave 2023

Her er nogle af de mest populære julegaver i 2023

Klassikere slår aldrig fejl, når du skal købe en julegave – hverken til din mormor eller medarbejder. Derfor kan du med fordel kigge på listen over mest populære firmajulegaver.

Her finder du blandt andet sengetøj og håndklæder fra Georg Jensen Damask. Gryder og pander fra Eva Trio. Lækre knivsæt. Derudover er kufferter, weekendtasker, højtalere og gadgets til køkkenet også altid et sikkert hit, når medarbejderne skal forkæles til jul.

Hos KAFFKA har vi selvfølgelig et stort udvalg af alle de populære firmajulegaver og kendte mærker som Georg Jensen Damask, Eva Trio, Bon Goût, Kreafunk, Weber, Royal Copenhagen, Kay Bojesen og mange flere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.

Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige firmajulegaver

Skal dine medarbejdere allesammen skal have den samme julegave? Eller ønsker du en valgshop med et udvalg af 10, 15 eller 20 gaver? Valget er dit, og uanset hvad du vælger, så hjælper vi dig hellere end gerne med at finde de gaver, der passer lige præcis til dine medarbejdere.

Først skal vi dog lige vide et par ting: Er der et bestemt tema? Hvilken type virksomhed er det? Hvordan er fordelingen af køn og alder? Når vi kender svarene, kan vi finde frem til de helt rigtige firmajulegaver til dine medarbejdere.

Tine Jessen
Salgskonsulent

6151 8383
tine@kaffka.dk

Du kender din virksomhed – vi har styr på gaverne. Sammen kan vi finde de helt rigtige julegaver til dine medarbejdere.

Firmajulegaver vælg selv - lad dine ansatte selv vælge gave

Vælg-selv-firmajulegaver med en valgshop

Det kan være svært, hvis ikke nærmest umuligt, at finde en julegave, der både passer til Betina fra bogholderi og til Jan fra salgsafdelingen. For de ønsker sig formentlig ikke det samme. Løsningen er, at de vælger hver sin julegave.

Vores valgshop er en personlig måde at give medarbejderne mulighed for selv at vælge deres egen firmajulegave. I valgshoppen kan medarbejderen frit vælge sin egen firmajulegave blandt 10-20 gaver, som du er med til at udvælge. Det betyder, at alle slipper for julestress, bytteræs og gaver, der aldrig bliver brugt.

Sådan kan I få jeres egen skræddersyede valgshop

Sammen udvælger vi et godt og bredt sortiment som passer til jeres virksomhed.

Vi sætter shoppen op med jeres firmalogo, flotte billeder og gode beskrivelser af gaverne.

Den enkelte medarbejder får et unikt log-in og vælger sin gave inden en fastsat dato.

Vi pakker gaverne ind i flot indpakning, og leverer dem til jer til aftalt tid.

I kan også benytte en af vores standardshop, hvor vi har sammensat et bredt udvalg af gaver.

Find årets firmajulegaver på vores julemesser

Er I mere end 30 medarbejdere i virksomheden, så opfordrer vi jer til at besøge vores store julemesser i Aarhus og Aalborg. På julemesserne kan du se de nyeste trends inden for firmajulegaver. Det er ganske gratis og uforpligtende at deltage. Vi garanterer en hyggelig dag med masser af inspiration og julestemning.

Skal medarbejderen betale skat af sin firmajulegave?

En arbejdsgiver kan som udgangspunkt give sin medarbejder gaver til en værdi af 1.300 kr. skattefrit om året. Der er dog en særlig skattefri-regel for firmajulegaver. Hvis firmajulegaven er en tingsgave til maksimalt 900 kr., skal medarbejderen ikke betale skat af sin julegave. Heller ikke selvom det samlede årlige beløb for gaver overstiger 1.300 kr.

Arbejdsgiveren skal indberette værdien af gaven til SKAT, hvis det er en kontantgave, et skattepligtigt gavekort eller hvis gavens værdi i sig selv overstiger 1.300 kr. I disse tilfælde kan arbejdsgiveren trække udgiften til gaven fra i virksomhedens skatteregnskab.

Se vores store udvalg af firmajulegaver i vores showroom

Er du helt på bar bund med årets firmajulegaver? Bare rolig. Vores 300 m2 store showroom i Aarhus er indrettet til dig, der mangler inspiration. I vores hyggelige showroom kan du se et stort udvalg af lækre firmajulegaver præsenteret i flotte miljøer.

Det er også her, du kan få rådgivning til at udvælge de helt rigtige firmajulegaver til dine medarbejdere. Du er altid velkommen til at besøge vores showroom med eller uden aftale. Du finder os på Sønderskovvej 12 i Lystrup.

Gaverne pakkes ind til dine ansatte

Vi sørger for det hele

Tiden op til jul kan være stressende. Det sidste du har tid til er, at finde, købe og pakke et utal af gaver ind til dine medarbejdere – og sørge for at de havner det rigtige sted, hvis I har flere kontorer.

Hos KAFFKA elsker vi at kunne løfte denne byrde for dig. Vi sørger med glæde for både bestilling, flot indpakning og levering. Og i forhold til sidstnævnte kan du være helt sikker på, at alle firmajulegaver kommer frem inden jul. Om det så betyder, at chefen må en tur på lageret. Men det er vi nu ikke for fine til.

Firmagaver til alle højtider og anledninger

Julen er blot en af årets mange højtider og anledninger til at give dine medarbejdere, kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere en gave. Påske, sommer, runde fødselsdage, jubilæer og barsel er andre gode grunde til at forkæle dine medarbejdere for deres indsats, vise at du sætter pris på dem og styrke relationen til dine samarbejdspartnere.

Stort udvalg af firmagaver til andre højtider og begivenheder

“Jeg valgte KAFFKA til at stå for sidste års julegaver, fordi jeg fik en fast kompetent sælger, som var god til at se mine behov og ønsker til mine medarbejdere. Det at have en person, som også valgte at tage ud i vores firma, således hun bedre vil kunne rådgive om gaver. KAFFKAs løsning giver mulighed for at differentiere udvalget af julegaver fra afdeling til afdeling, hvilket jeg synes er en rigtig fin service. KAFFKAs høje serviceniveau er årsagen til, at jeg nu også har bestilt påskegaver til mine medarbejdere hos dem. Jeg kan varmt anbefale Charlotte og KAFFKA.”

Annette Jensen, CEO, FB Gruppen / SundeSutter.dk

Find inspiration i vores nyeste kataloger

Vil du høre mere om vores firmajulegaver? Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et tilbud på firmajulegaver? Så er du meget velkommen til at kontakte os til en snak om mulighederne. Udfyld blot nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for 24 timer.

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.