Kuglepenne

Kuglepenne er et “must have” i de fleste virksomheder, og mange bruger dem dagligt – til trods for digitaliseringen og andre elektroniske alternativer. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken kuglepen du vælger. Hos KAFFKA finder du et stort udvalg af kuglepenne med logo, bæredygtige kuglepenne og kuglepenne i flere farver.

Vi kan godt forstå, at det kan være svært at gennemskue, hvilke kuglepenne der er de bedste og det rette valg for dig. Derfor hjælper vi dig gerne med at finde en god kuglepen, der matcher dine ønsker.

Kuglepenne med logo

Kuglepenne med logo er en af de mest brugte reklameartikler. De bliver brugt i mange forskellige situationer og er derfor ideelle at bruge som reklame for din virksomhed. Du kan både have dem stående på kontoret, så dine medarbejdere kan bruge dem. Eller du kan dele dem ud til eksisterende og potentielle kunder til forskellige arrangementer.

Måske skal dit firma deltage på en messe – så er kuglepenne med logo eller jeres firmanavn oplagte at have med på standen, så I kan dele jeres kuglepenne ud til dem, der kommer forbi.

Et andet oplagt arrangement at have reklamekuglepenne med til er konferencer. Her kan du overveje at have et lille kit bestående af en mulepose med en drikkedunk, kuglepen og notesbog med eget logo klar til alle deltagerne. På den måde giver du deltagerne lidt ekstra med hjem og sikrer, at din virksomhed får lidt ekstra eksponering nemt og billigt.

Kuglepenne med logo til virksomheder

Vores mest populære kuglepenne

Måske har du brug for lidt inspiration til at finde den helt rigtige kuglepen? Af den grund har vi samlet nogle af vores anbefalinger, der er ideelle valg for dig, som er på udkig efter en personlig kuglepen med eget logo.

Uanset hvilken kuglepen, du ender med at vælge, garanterer vi dig god kvalitet og hurtig levering. Og det behøver ikke blive en dyr fornøjelse. Du finder også billige kuglepenne med logo i vores sortiment.

Du er meget velkommen til at kontakte Michael på 40 30 83 83 eller michael@kaffka.dk for at høre mere om priser, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Stort udvalg af kuglepenne med logo i mange farver

Kuglepenne i flere farver med logo

Vores mest populære kuglepen er uden tvivl Raja Chrome fra italienske Stilolinea, som fremstiller reklamekuglepenne i et stilfuldt design. Her får du førsteklasses finish, den bedste refillkvalitet og et brugervenligt farve- og modelprogram. Du kan få tryk flere steder på kuglepennen og vælge imellem 9 standardfarver: Hvid, lyseblå, mørkeblå, sort, gul, orange, rød, bordeaux og flaskegrøn. 

Firma kuglepenne i genbrugsplast med tryk på

Kuglepenne i genbrugsplast

Den ikoniske Raja Chrome-kuglepen kan du også få i en ansvarlig variant, der er lavet af 100 % genbrugsplast. Denne model er fremstillet af genbrugte elektriske apparater og hård plast fra husholdninger. Pennene er forsynet med genbrugslogo, som kan trykkes i valgfri pantonefarve.

Kuglepenne med tryk lavet i bæredygtige materialer

Ansvarlige kuglepenne med eget logo

Hos KAFFKA vægter ansvarlighed højt, og sammen har vi et fælles ansvar om at bidrage til en mere grøn klode. Derfor vil vi gerne gøre det nemt for dig at vælge miljørigtigt, når du skal købe nye kuglepenne eller andre reklameartikler.

Vi fører også et bredt udvalg af ansvarlige kuglepenne, som du også kan få med tryk på. Du finder blandt andet kuglepenne, der er fremstillet af hvedestrå eller bambus.

Vi hjælper dig med personlig rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken kuglepen du skal vælge? Eller vil du bare gerne høre lidt mere om dine muligheder i forhold til logo, farver, materiale eller andet? Så er vores dygtige rådgivere Charlotte, Tine og Michael klar til at hjælpe og vejlede dig.

Vi sætter os godt ind i netop din virksomheds behov og udfordringer og sørger for, at du får en fast kontaktperson tilknyttet, så du kan få den sparring, du har brug for. Og står du i en situation, hvor du ikke kan vente længe med at modtage dine kuglepenne med logo, sørger vi selvfølgelig for hurtig levering.

Tine Jessen
Salgskonsulent

6151 8383
tine@kaffka.dk

“Gennem tiden har KAFFKA bevist for os, at de er kundens mand, og flere gange har de reddet os i en presset situation. Den fleksibilitet og passion, de udviser, oplever jeg ikke hos mange andre leverandører. Det både sparer os for en masse tid, og samtidigt oplever vi aldrig, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.”

Tomas Hedehus, Adm. Direktør, El-Salg

Find inspiration i de nyeste kataloger

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et tilbud på kuglepenne med dit eget logo på? Så er du meget velkommen til at kontakte os til en snak om dine muligheder. Udfyld blot nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for 24 timer.

    Måske er du også interesseret i?

    Her ser du et lille udpluk af vores gode samarbejdspartnere

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.