Muleposer

En mulepose med tryk kan bruges i mange situationer. Den kan være gaven til den nye medarbejder, til brug som indpakning eller gavepose, deles ud til kunder og samarbejdspartnere til jeres næste messe eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange. Uanset hvad du vælger, er en mulepose med logo på en god reklame for din virksomhed.

Muleposer med tryk og logo

Du har stensikkert selv et par stykker liggende hjemme i skabet eller skuffen, som du bruger til både indkøb, sportstøj og en tur på stranden. Vi taler selvfølgelig om muleposen – eller stofposen, som den også kaldes.

Mange virksomheder får fremstillet en mulepose med eget tryk på, som går i tråd med deres stil og brand. Muleposer er en oplagt reklamesøjle for din virksomhed – ikke kun her og nu, men i lang tid. En mulepose kan nemlig bruges igen og igen.

Skal din virksomhed også have sin helt egen unikke mulepose med logo på? Så har vi hos KAFFKA et stort udvalg af forskellige muleposer. Du kan selvfølgelig også købe muleposer uden tryk.

Køb muleposer med logo og firmatryk
Økologiske stofposer og muleposer med tryk

Pas på miljøet med ansvarlige muleposer

Vi har allesammen et fælles ansvar for at bidrage til en mere grøn klode. Hos KAFFKA vægter vi ansvarlighed højt. Derfor finder du hos os et stort udvalg af miljøvenlige og økologiske muleposer, som er lavet ud af økologisk bomuld, brugte plastflasker eller andet genbrugsmateriale. En miljøvenlig mulepose er desuden et mere ansvarligt alternativ til almindelige plastikposer.

Vores mest populære muleposer

Vi ved, at det kan måske være svært at vælge blandt det store udvalg af forskellige muleposer. Derfor har vi her samlet vores tre mest populære muleposer. De kan alle laves med tryk eller logo på.

Mulepose udarbejdet i økologisk fairtrade bomuld

Mulepose i økologisk Fairtrade bomuld

Denne økologiske mulepose fra Neutral er produceret i 100 % økologisk Fairtrade bomuld. Neutral førende indenfor bæredygtig produktion af tøj og tilbehør. Muleposen har en lang hank og findes i 15 farver.

Muleposer og indkøbsposer lavet af genanvendt plastik

Indkøbspose lavet af plastflasker

Denne indkøbspose er fremstillet af plastflasker, der er renset, lavet til granulat og derefter vævet til et super holdbart materiale. Posen kan foldes sammen i en lille inderlomme og bruges igen og igen. Indkøbsposen kan produceres i flere farver.

Muleposer og lærredsposer i kraftig bomuld

Lærredspose i kraftig bomuld

Muleposen er lavet af 100 % kraftig bomuld og er perfekt både til reklame og indkøb. Det er et godt miljøvenligt alternativ til en plasticpose. Den findes i 6 farver.

Muleposer kan bruges igen og igen. Derfor er muleposer med tryk, den perfekte reklame for din virksomhed.

Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige muleposer

Hvilken mulepose skal jeg vælge? Hvor stort skal logoet være? Og hvor mange har jeg brug for? Du har måske mange spørgsmål, når du skal købe muleposer – især hvis det er første gang. Men bare rolig – vores dygtige rådgivere Michael, Charlotte og Tine hjælper dig med at finde de helt rigtige til dig.

Det kan også være, at du har et helt klart billede af designet. Så hjælper vi dig selvfølgelig med at komme i mål med lige præcis dét tryk på muleposen, som du forestiller dig.

Michael Kaffka
Indehaver

4030 8383
michael@kaffka.dk

Gå på opdagelse i vores showroom

I vores 300 m2 store showroom i Lystrup ved Aarhus kan du få masser af inspiration til dine kommende reklameartikler. Her kan du se og mærke produkterne, før du beslutter dig. Og du kan få en snak med en af vores dygtige rådgivere. Du er altid velkommen med eller uden aftale på Sønderskovvej 12 i Lystrup.

“For mig er KAFFKA meget mere end ‘bare’ en leverandør. KAFFKA er en sparringspartner, og årsagen til at mine kunder husker mig. De kan nemlig altid huske mine reklamegaver, og det kan jeg takke KAFFKA for.”

Morten Karlsen, Innovation Manager, PPG / PLUS Malergrossisten

Få inspiration i vores kataloger med muleposer

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et tilbud på muleposer? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld blot nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for 24 timer.

    Se vores udvalg af andre reklameartikler

    Et lille udpluk af vores samarbejdspartnere

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.