Reklameartikler

Reklameartikler er en vigtig del af din virksomheds markedsføring. Reklameartikler med logo kan udbrede kendskabet til din virksomhed via en unik, visuel opmærksomhed – uanset om der er tale om en kuglepen, mulepose, paraply eller noget fjerde.

Hos KAFFKA har vi et stort udvalg af reklameartikler. Hvad enten du er på udkig efter de klassiske reklameartikler eller ønsker et specialdesign.

Reklameartikler til kollegaer og kunder

Der er mange scenarier, hvor reklameartikler giver god mening. En ny medarbejder, der på sin første arbejdsdag får en mulepose med kuglepenne, drikkedunk, usb-stik, keyhanger og skriveblok – alt sammen med jeres firmalogo på. Eller til jeres årlige messer, hvor I kan dele kasketter, bolcher og vandflasker med logo ud til potentielle kunder, så de husker jer. Der er mange muligheder. Det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad reklameartikler kan bruges til.

Vores reklameartikler passer både til dine kollegaer, kunder, samarbejdspartnere og alle derimellem.

Stort udvalg af reklameartikler

Hos KAFFKA har vi alle de klassiske reklameartikler som kuglepenne med logo, drikkedunke med logo, muleposer med tryk, paraplyer, usb-stik, bolcher, tyggegummi, kopper eller krus, keyhangers, kasketter, vandflasker og mange flere. Vi kan hjælpe dig, uanset hvad du er på udkig efter.

Vores mange års erfaring sikrer dig, at du får de reklameartikler, der fungerer bedst for din virksomhed. Så du kan få lige præcis dén opmærksomhed, du ønsker.

Størstedelen af vores reklameartikler er ansvarlige. Det giver mest mening for både dig og miljøet.

Ansvarlige reklameartikler er det rigtige valg

Ansvarlighed er vigtigere end nogensinde. Hos KAFFKA har vi et særligt stort fokus på ansvarlige reklameartikler, da vi gerne vil bidrage til en mere grøn klode. Derfor vil du opleve et stort udvalg af reklameartikler, som er lavet af genanvendte plastikflasker og produkter, der har sparet miljøet for millioner liter vand. Vores produkter er selvfølgelig af den højeste kvalitet, så dine reklameartikler lever længst muligt.

Vores mest populære reklameartikler

Mulepose

rPET indkøbspose

Denne mulepose er fremstillet af plastflasker, der er renset, lavet til granulat og derefter vævet til et super holdbart materiale. Pris v/250 stk. kr. 24,75,- ex. moms inkl. tryk i én farve på én side.

Kuglepen

Raja Chrome

Italiensk kvalitetspen med gigantisk blækpatron. Kuglepennen fås i 9 forskellige farver. Pris v/500 stk. kr. 7,95,- ex. moms inkl. tryk i én farve.

Kuglepen

Raja Chrome Recycled

Den ikoniske pen fås også i en bæredygtig model, der er lavet af 100 % genbrugsplast fra bl.a. genbrugte elektriske apparater og hård plast fra husholdninger. Pennene er forsynet med genbrugslogo. Pris v/500 stk. 8,95,- ex. moms inkl. tryk i én farve.

Drikkedunk

Spring genanvendelig vandflaske 0,6 liter

Denne vandflaske kombinerer stil og funktionalitet. Skruelåget har en flot metalfinish, der matcher farven på selve flasken. Flasken er BPA-fri og er kun egnet til koldt vand. Pris v/300 stk. kr. 44,00,- inkl. tryk i én farve.

Skal dine reklamegaver være helt unikke?

Leder du efter noget andet end de klassiske reklameartikler med tryk? Så lad os ryste posen og idéudvikle i fællesskab. Det har vi blandt andet gjort med FOA, UCN, Fængslet i Horsens, Malergrossisten, Sølund Festival, Aarhus Universitet og Coop Mad. De ønskede nogle reklamegaver, der skilte sig ud fra mængden. Derfor hjalp vi dem selvfølgelig med at lave nogle unikke reklameartikler med logo. 

Professionshøjskolen UCN fik blandt andet et bagagemærke og et regnslag. Malergrossisten en Hoptimist og en dåse cookies. Til Fængslet i Horsens udviklede vi en bamse i fængselstøj, en madkasse og en nøglering med en cellenøgle.

Reklameartikler skaber visuel opmærksomhed – og giver troværdighed til dit brand.

“Hos Circle K vægter vi kvalitet, bæredygtighed og troværdighed meget højt. Og her vinder KAFFKA hver gang. Hos KAFFKA bliver der lagt vægt på kvalitet og bæredygtighed, hvilket betyder, at vi hos Circle K kan bestille vores reklamegaver med god samvittighed. Michael fra KAFFKA er vores faste kontaktperson, og det har han været i +20 år. Det er yderst værdifuldt for os at have Michael tilknyttet, da han kender vores værdier, behov og interne processer, hvilket gør samarbejdet gnidningsfrit og simpelt.”

Jesper Lahn Sloth, Senior Manager, Circle K

Mangler du inspiration? Gå på opdagelse i vores showroom

I vores showroom i Lystrup ved Aarhus har vi en kæmpe samling af alverdens forskellige reklameartikler. Du er mere end velkommen til at kigge forbi og finde inspiration til dine kommende reklamegaver.

Lad os hjælpe dig med dine reklameartikler

Det kan være en overvældende proces at finde og købe reklameartikler til din virksomhed. Udvalget er enormt, og mulighederne er mange. Her kan vores dygtige rådgivere Charlotte, Tine og Michael hjælpe dig. De har en stor viden om produkter, producenter og håndtering af ordrer. Derudover kender vi de psykologiske grunde, der ligger bag at styrke din virksomheds profil. Hos KAFFKA er du altid garanteret en personlig og ærlig sparring.

Charlotte Talbo
Salgskonsulent

2572 8380
charlotte@kaffka.dk

Levering lige til tiden

Der er ikke meget ved at modtage 500 kuglepenne til din messe to dage for sent. Vi ved, at det ofte skal gå hurtigt, når du mangler reklameartikler. Derfor står vi klar til at rykke, så du selvfølgelig har dine reklameartikler til tiden.

Find inspiration i de nyeste kataloger om reklameartikler

Kontakt os, og hør mere om vores reklameartikler

Vil du høre mere om vores reklameartikler, bæredygtige produkter eller ønsker du at få et tilbud? Udfyld blot nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for 24 timer.

    Vores samarbejdspartnere inden for reklameartikler

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.