Profilbeklædning

KAFFKA har stor erfaring med alle former for profilbeklædning – lige fra habitter, jakker og skjorter til sportstøj, polo- og t-shirts, og vi er leveringsdygtige inden for både basisvarer og specialproduceret beklædning.

Basisvarer – til alle formål

I vores showroom finder du altid et bredt sortiment inden for basisvarer som fx jakker, skjorter, polo- og t-shirts. Disse produkter er ofte neutrale, dvs. at producentens navn og logo ikke er fremtrædende, og din virksomhed kan derfor være alene om reklamepladsen.

Hos KAFFKA har vi et tæt og langvarigt samarbejde med såvel danske som udenlandske producenter, og det sikrer, at vores basisprodukter som oftest kan leveres inden for ganske få dage.

Profiler din virksomhed med et firmalogo

KAFFKA arbejder udelukkende inden for B2B. Derfor er stort set al vores profilbeklædning med firmalogo.

Medarbejderne er virksomhedens ansigt udadtil, og et tydeligt firmalogo på profilklædningen styrker jeres virksomheds synlighed og sender et stærkt signal til kunderne.

Hos KAFFKA er vi specialister i logo på tøj, og vi sikrer, at din virksomheds logo fremstår optimalt – uanset om det skal påtrykkes eller broderes på profilbeklædningen. Vi ved alt om, hvilke produkter der egner sig bedst til tryk eller broderi, og vi står klar med råd og vejledning, så du får det bedste resultat.

Specialproduktion – sæt dit eget præg på tøjet

Mange virksomheder ønsker at sætte deres eget præg på tøjet i form af logo og farver i stedet for at være begrænset af det eksisterende udbud inden for såvel mærkevarer som basisvarer.

KAFFKA’s verdensomspændende netværk og mange års erfaring med specialproduktioner i Østen er med til at sikre, at du får præcis den vare, du ønsker til din virksomhed.

Se vores kataloger inden for profilbeklædning her

Kontakt os for bestilling

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have et tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os.

    Her er nogle af vores samarbejdspartnere indenfor profilbeklædning:

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende inspiration til dit næste køb. Du får de bedste tilbud leveret direkte i din indbakke, spændende nyheder og andet lækkert indhold.