Profilbeklædning

Profilbeklædning er med andre ord firmatøj med logo. Mange virksomheder bruger firmatøj til deres medarbejdere, da det både giver ensartethed og kan styrke virksomhedens synlighed overfor potentielle kunder.

Hos KAFFKA er vi eksperter i alle former for profilbeklædning alt lige fra habitter, jakker og skjorter til sportstøj, t-shirts og poloer. Du er altid garanteret et stort udvalg af basisvarer i høj kvalitet – uanset om du skal bruge 50 skjorter til en messe eller 500 stykker løbetøj med tryk til det årlige DHL-løb.

Tre farver profilbeklædning og firmatøj i bunke

Profilér din virksomhed med profilbeklædning

Der er mange fordele ved at vælge profilbeklædning med logo. Én af dem er, at det styrker din virksomheds synlighed, da du bruger medarbejderne som en slags levende reklamesøjle.

Hos os er du oftest helt alene om reklamepladsen, da vores tøj er neutralt – det betyder, at producentens navn og logo ikke er fremtrædende. Dermed kan du placere din virksomheds logo lige præcis dér, hvor du ønsker. Her hjælper vi selvfølgelig med kyndig råd og vejledning, så resultatet bliver noget firmatøj, som dine medarbejdere rent faktisk gerne vil gå med.

Dress up

Til forretningsmæssige anliggender er det vigtigt at vælge en passende profilbeklædning, der udstråler professionalisme og tillid.

Business outfits fås i mange forskellige snit og modeller. Den klassiske stil indebærer ofte enkle og ensfarvede skjorter med diskrete striber, der emmer af elegance. Når I vælger din profilbeklædning, er det vigtigt at huske på, at tøjet afspejler jeres personlighed og værdier. Vælg farver og snit, der passer til kropsform og stil, men hold samtidig til det formelle og konservative for at efterleve forretningsdresscodes. Et velvalgt businessoutfit kan bidrage til at skabe et positivt førstehåndsindtryk og styrker både autoriteten og troværdigheden i erhvervslivet

Har du brug for basistøj med tryk eller specialproduktion? Vi kan klare det hele.

Vi laver også profilbeklædning til din branche

Hos KAFFKA laver vi profilbeklædning og firmatøj med tryk til alle typer brancher – både til den lille virksomhed og de store kæder. Hvad enten det skal være en casual t-shirt eller en fin skjorte. Vi laver også specialproduktioner, som du kan sætte dit helt eget præg på. Du er mere end velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om mulighederne for profilbeklædning i din virksomhed.

Klassisk firmatøj, der ikke går af mode

Er du på udkig efter noget klassisk og pænt firmatøj, der ikke går af mode? Så er du havnet det rette sted. Vores sortiment består af lettere firmatøj som t-shirts, poloer, skjorter, sweatshirts og jakker samt sportstøj. Størstedelen af vores varer er basisvarer, som dine medarbejdere kan bruge år efter år. Og som du altid kan genbestille flere af.

Vi følger selvfølgelig også med i de nyeste tendenser, så du altid kan få moderne og eksklusive varer, der matcher tidens trends.

To cardigans i sort og blå - lækker profiltøj
Specialdesignet profil beklædning og firmatøj med logo

Leder du efter noget mere unikt tøj og tilbehør?

Hos KAFFKA laver vi også specialproduktioner. Det er vi faktisk ret gode til – hvis vi selv skal sige det på vores beskedne jyske måde. Specialdesign betyder, at produkterne får et helt unikt udtryk allerede før produktionen. Resultatet er et produkt og design, som virkelig skiller sig ud fra mængden. Og du behøver hverken at bestille flere end du behøver, eller vente flere år på at modtage dem. Specialproduktion fås nemlig i mange forskellige mængder, leveringstider og priser.

I vores specialafdeling finder du blandt andet caps, tasker, plaider, t-shirts, strømper, håndklæder m.m.

Dine medarbejdere fortjener det bedste. Derfor finder du hos KAFFKA kun profilbeklædning af højeste kvalitet.

Kun den bedste kvalitet er god nok

Vi lægger stor vægt på, at kvaliteten er god. Af den grund finder du ingen billige t-shirts, der mister formen efter tre gange i vaskemaskinen. Vi fører kun mærker, der kan leve op til vores høje standarder, så du kan bruge dit firmatøj igen og igen. Det er blandt andet mærker som Tee Jays, Nimbus, Eterna, RAINS og Craft. Eterna er især kendt for sine strygefrie skjorter, som du ofte kan se vores indehaver, Michael, i.

Vi tænker selvfølgelig på miljøet med ansvarligt firmatøj

Vi har allesammen et fælles ansvar om at bidrage til en mere grøn klode. Det gælder også firmatøj. Faktisk oplever vi hos KAFFKA en større efterspørgsel efter grønne valgmuligheder. Derfor finder du selvfølgelig også et udvalg af økologisk og ansvarligt firmatøj i vores sortiment – heriblandt tøj lavet af brugte plastflasker. Du kan kigge efter ansvarlighedscertifikaterne eller spørge os til råd og vejledning.

Firma løbetrøjer med tryk eller logo på

Vi laver også sportstøj med tryk

Har I brug for løbetøj med tryk til årets firmaløb? Så laver vi hos KAFFKA også sportstøj med tryk. Vi har et stort udvalg af sportstøj til både løb, cykling, fitness og andre sportsgrene. Med firmaløbetøj får dine medarbejdere en stærk fællesskabsfølelse og føler sig som ét samlet hold, samtidig med at det er en stærk profilering af jeres virksomhed. Al vores sportstøj er selvfølgelig af højeste kvalitet, så medarbejderne kan bruge det igen og igen i deres fritid. Det betyder, at du får en langsigtet reklame.

Vi hjælper og rådgiver, så firmatøjet sidder lige, som det skal

Dine medarbejdere er ikke ens. Derfor skal de selvfølgelig ikke have den samme model eller størrelse. Til det kan vores dygtige rådgivere Charlotte, Tine og Michael hjælpe dig. De kan sørge for, at du enten får sendt nogle forskellige modeller og størrelser hjem til din virksomhed, eller I kan komme ud i vores store showroom i Aarhus og prøve tøjet. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

Michael Kaffka
Indehaver

4030 8383
michael@kaffka.dk

Du skal ikke bekymre dig om noget

Det kan være en tidskrævende proces at finde det rette firmatøj. Men den opgave påtager vi os gerne for dig. Alt lige fra indsamling af størrelser på dine medarbejdere, design, bestilling og forsendelse. Hos os er du garanteret leveringssikkerhed, så jeres profiltøj kommer frem inden jeres messe, motionsløb eller butiksåbning.

Mærk og prøv tøjet i vores showroom

Vil du gerne mærke tøjet, inden du beslutter dig? Det forstår vi godt. Derfor er du altid velkommen i vores showroom i Lystrup ved Aarhus. Her kan du udforske vores sortiment, mærke kvaliteten og se, hvordan en bestemt model tager sig ud.

“Vi har været kunde hos KAFFKA i efterhånden rigtig mange år – med god grund. Vi oplever altid, at de interesserer sig for os, og for at vores medarbejdere får den bedste kvalitet. Det giver os en stor tryghed, når vi skal vælge nye produkter, at vi har mulighed for at prøve og mærke produkterne, før vi tager en beslutning. Faktisk er vores medarbejdere så glade for deres tøj, at de sætter en ære i at vise det frem og have det på. Det er ikke ”bare” logo-jakker. Vores medarbejdere er stolte af at arbejde hos Royal Greenland, og den fællesskabsfølelse, som profiltøjet skaber, er nærmest uvurderlig.”

Annette Skadhauge, Direktionssekretær, Royal Greenland

Se vores inspirationskataloger inden for profilbeklædning

Vil du høre mere om vores profiltøj? Kontakt os

Er du nysgerrig efter at høre mere om vores profiltøj med logo til din virksomhed, har du et konkret spørgsmål, eller ønsker du at lægge en ordre? Udfyld blot nedenstående formular, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

    Vi samarbejder med følgende virksomheder inden for profilbeklædning

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.