Velkommen til KAFFKA

KAFFKA er din kvalitetsbevidste leverandør af firmagaver, profilbeklædning, reklameartikler og sportstøj. Med fokus på fleksibilitet og service er vores mål at skabe og levere den mest optimale løsning for enhver kunde – og vi stræber altid efter at give kunden lidt mere end forventet.

KAFFKA blev grundlagt i 2002 af Michael Kaffka. Vi har hovedkontor i Lystrup ved Aarhus, hvor vi også kan byde velkommen i vores 300 m2 store showroom, der løbende bliver opdateret med de nyeste produkter og trends. Derudover har vi salgskontorer i Aalborg og Cerbere, Sydfrankrig.

Kvaliteten i højsædet

Vi er stolte af, at vi altid kun har leveret én kvalitet – den bedste. Det gør vi ved udelukkende at samarbejde med etablerede producenter og anerkendte grossister. Ved at kombinere vores egen og vores samarbejdspartners viden om produkterne, kan vi garantere, at din virksomhed får de bedste løsninger og produkter i den højeste kvalitet.

Nyeste trends og tendenser

Hos KAFFKA følger vi med i de nyeste tendenser og har altid morderne og eksklusive varer, der stemmer overens med tidens trends. I vores showroom kan du udforske vores produkter nærmere – mærke kvaliteterne, undersøge hvordan vores produkter virker, og se hvordan en bestemt figur tager sig ud.

Vi hjælper gerne med idéer og inspiration og skaffer naturligvis også mere specielle gaver hjem.

300 m2 showroom i Lystrup

Gennemprøvet gavekoncept

Når du finder firmajulegaven hos KAFFKA, kan du være sikker på, at du får den helt rigtige løsning for både dig og dine medarbejdere. Det kan være svært at finde den helt rigtige julegave til dine medarbejdere. Derfor inviterer KAFFKA hvert år til to store julemesser i vores flotte showroom i Lystrup ved Aarhus samt på Svalegården i Aalborg.

Vi har et gennemprøvet gavekoncept, som sikrer optimal logistik og rettidig levering af alle varetyper og antal, og i vores eget pakkeri sørger vi for en flot indpakning, der vækker glæde hos modtageren.

Mange danske virksomheder overlader det til medarbejderne selv at vælge deres firmajulegave. Vælg-selv-gaver er nemlig nem og meget effektfuld løsning for virksomheder, som på den måde sikrer et bredt udvalg.

Hos KAFFKA har du mulighed for at vælge helt op til 24 gavemuligheder inden for samme prisniveau, hvilket gør at der med stor sandsynlighed er mulighed for at ramme den rette gave til hver enkelte medarbejder.

Mangler du inspiration? Gå på opdagelse i vores showroom

I vores showroom i Lystrup ved Aarhus har vi en kæmpe samling af alverdens forskellige reklameartikler. Du er mere end velkommen til at kigge forbi og finde inspiration til dine kommende reklamegaver.

Profilbeklædning til alle brancher

Ønsker i at profilere virksomheden gennem et fælles udtryk, kan KAFFKA levere alt inden for profilbeklædning. Vi leverer både beklædning til de store kæder og mindre virksomheder samt sportstøj med firmalogo.

Vi er specialister i logo på tøj – både tryk og broderi, og vores store netværk af professionelle producenter sikrer høj kvalitet og hurtig levering.

Få din egen webshop

NHos os har du som kunde mulighed for at få din virksomheds egen webshop, hvor:

  • Den enkelte afdeling kan bestille virksomhedens reklameartikler direkte fra KAFFKA´s lager
  • Den enkelte afdeling/medarbejder kan bestille medarbejderbeklædning
  • Attraktive personaletilbud kan offentliggøres

Vores webløsning kan udformes på mange måder, men frem for alt opbygger og tilpasser vi den ud fra din virksomheds ønsker og behov. Vi tilbyder alt – lige fra den enkle varepræsentation og webshoppen med bestillingsmoduler til logistik- og statistikløsninger.

Vi overholder altid det aftalte leveringstidspunkt og opererer ganske enkelt ikke begrebet “for sen levering”

Kontakt os, og hør mere om vores produkter

Vil du høre mere om os, vores bæredygtige produkter eller ønsker du at få et tilbud? Udfyld blot nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for 24 timer.

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.