Om KAFFKA

Hos KAFFKA får kunden lidt mere end forventet, for vores mål er at skabe og levere den mest optimale løsning for enhver kunde. Vi er en seriøs og nærværende leverandør indenfor alle former for profilbeklædning, reklameartikler, firmagaver og sportstøj. Ingen opgave er for lille eller stor til os.

KAFFKA er grundlagt i 2002 af Michael Kaffka, der er uddannet indenfor detailhandel og har solid erfaring fra flere års ansættelse samt medejerforhold i virksomheder med profilbeklædning, reklameartikler og firmagaver. KAFFKA blev grundlagt ud fra et ønske om at gøre det endnu bedre for kunderne på netop dette marked – og det har vi gjort lige siden.

KAFFKA’s hovedsæde

Vi har hovedkontor i Lystrup ved Aarhus, hvor vores 300 m2 store, inspirerende showroom også er placeret. Derudover har vi salgskontorer i Aalborg og Cerbere, Sydfrankrig.

Herfra rådgiver og servicerer vores konsulenter virksomheder i både ind- og udland.

Kun én kvalitet – den bedste

Vi arbejder udelukkende med etablerede producenter og anerkendte grossister, så vi kan levere den bedste løsning til en aktuel kampagne, situation eller event.

Læs vores samhandelsbetingelser her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.