Julegaver 2022

Julegaver

Julehandlen 2021 var meget speciel og præget af store leveringsudfordringer fra vore leverandører pga. Covid-19. Havne som blev lukket, skibe der blev omdirigeret og varer der blev forsinkede. På trods af dette kan vi se tilbage på en meget fin julehandel, både med stigning i omsætning, men ikke mindst fordi det lykkedes os at levere 99,5% af de solgte gaver inden jul. Vi havde kun 1 produkt, der kom hjem mellem jul og nytår og derfor først kunne leveres i uge 1.

Efterfølgende kan vi ovenikøbet konstatere at vi har mindre end 1% af reklamationer på leverede julegaver.

Det er vi faktisk ret stolte af.

Der er heller ingen tvivl om at 2022 vil byde på store udfordringer i forhold til julegavehandlen. Store stigninger på råvarer og ikke mindst fragt gør, at vi allerede nu er i fuld gang med at reservere og bestille hos de forskellige underleverandører, så vi kan sikre de rigtige gaver og levering til tiden.

Traditionen tro, afholder vi vores store julemesser i både Lystrup og Aalborg. Her vil vores leverandører vise de sidste nye trends og gaveideer, og du får som deltager mulighed for at komme helt tæt på tingene, høre historien bag produkterne og ikke mindst blive inspireret til at vælge årets julegaver til medarbejdere og forretningsforbindelser.

Messedage:
Lystrup: 24. august – Sønderskovvej 12, 8520 Lystrup
Aalborg: 1. september – Svalegården, Ejnar Packness vej 2, 9000 Aalborg

Husk at reservere datoerne, tilmeld dig allerede i dag, så sørger vi for masser af juleinspiration
Tilmeld dig samtidig vores nyhedsbrev
, så du altid er opdateret på de sidste nye ting.
Her på siden kan du se et lille udpluk af vores store sortiment.

Top 10

Se vores udvalg af julegaver i forskellige prisklasser

Vi har samlet et lille udpluk af vores julegaver i forskellige prisklasser herunder, og vi opdaterer løbende med nye, spændende produkter.

*Priser eksklusiv moms