Løbetøj

Løbetøj er en fantastisk måde at fremme sundhed og trivsel på arbejdspladsen. Ved at give dine medarbejdere løbetøj, kan du hjælpe med at motivere dem til at dyrke motion, og samtidig skabe et positivt og sundt arbejdsmiljø. Løbetøj med firmalogo er en effektiv måde at øge synligheden af din virksomhed, når dine medarbejdere deltager i lokale løb og events. Vores tøj er af høj kvalitet og kan tilpasses med jeres logo eller firmafarver, så I kan præsentere jer på bedste vis til jeres næste løbeevent.

Hvad skal man være opmærksom på ved valg af løbetøj

Hvad skal man være opmærksom på ved valg af løbetøj?

Når du vælger løbetøj til din virksomhed, skal du overveje en række faktorer, såsom kvalitet, komfort og pasform. Det er også vigtigt at overveje dine medarbejderes forskellige størrelser og former, så du kan vælge løbetøj, der passer til alle. Endelig skal du også tage hensyn til dit firmalogo og branding, og sikre dig, at løbetøjet du vælger, kan tilpasses med det ønskede design.

Vi tilbyder løbetøj af højeste kvalitet

Populære typer af løbetøj

Når det kommer til løbetøj til virksomheder, er de mest populære valg ofte t-shirts og overdele. Men der er også andre typer af løbetøj, som kan give mening, afhængigt af årstiden og dit firmas behov. Tights og shorts er gode muligheder til de varmere måneder, mens regntøj er uundværligt i de våde måneder. Her er de tre mest populære løbe t-shirts i øjeblikket

 

to blå løbetrøjer fra craft

Leder du efter løbetøj til din virksomhed?

Vi er stolte af at tilbyde løbetøj og -udstyr til virksomheder og firmaer fra CRAFT. Kataloget indeholder et bredt udvalg af produkter, der er designet til at imødekomme behovene på en aktiv arbejdsplads.

CRAFT er kendt for deres høje kvalitet og avancerede teknologi inden for løbetøj og -udstyr. Produkterne er lavet af åndbart materiale, der sikrer, at du forbliver tør og komfortabel under din træning. Vi tilbyder også specialiserede produkter med mulighed for at tilpasse vores tøj med jeres firmafarver, logo og branding, så I kan præsentere jeres virksomhed på bedste vis under løbeevents og andre træningsaktiviteter. Vores løbetøj er designet med fokus på både funktionalitet og stil, så du kan føle dig selvsikker og professionel under din træning.

katalog fra CRAFT med om du Leder efter løbetøj til din virksomhed

Vores mest populære løbepakker

Her kan du se et udvalg af vores mest populære løbepakker.

Løbepakke 1

Løbepakke 1 består af en drikkedunk fremstillet af BPA-frit tritanplast og er den er let at påføre tryk. T-shirten core unify training tee er designet til det aktive og er i god kvalitet med stor komfort.

Pris pr pakke Kr. 250,-v/min. 25 stk. ex. tryk og moms

Løbepakke 2

Løbepakke 2 består af en extend tee og half zip, så dig og dine medarbejdere er klædt på til at udføre maksimal ydeevne på et højt sportsniveau. Begge sportstrøjer er fremstillet af tyndt, meget elastisk og recycled polyestermateriale.

Pris pr pakke Kr. 600,-v/min. 25 stk. ex. tryk og moms

Løbepakke 3

Løbepakke 3 består af en rush wind jakke, der er en tynd letvægts vindlakke, samt rush zip tights, der er lette og elastiske med lynlås i siden forneden. Sidst er der en rush ss tee, som yder god fugttransport og køleeffekt.

Pris pr pakke Kr. 900,-v/min. 25 stk. ex. tryk og moms

KAFFKA tilbyder kun løbetøj af højeste kvalitet, fordi vi mener, at dine medarbejdere fortjener det bedste.

Startskuddet til DHL-stafetten er gået i gang

Startskuddet til DHL-stafetten er gået i gang

Tilmeldingen til årets DHL-stafet er skudt i gang og derfor er det også tid til at kigge på nye løbetrøjer. DHL Stafetten er en oplagt mulighed, hvor I kan samles som team, styrke fællesskabet og samtidig profilere jeres virksomhed.

DHL-stafetten er en af ​​Danmarks største motionsløb, hvor tusindvis af deltagere hvert år samles for at løbe en 5 km rute. Hvis du deltager i DHL-stafetten og leder efter det rette løbetøj, så er du kommet til det rette sted.

Vi hjælper og rådgiver, så løbetøjet sidder lige, som det skal

Vi er stolte af at kunne tilbyde en løsning, der opfylder jeres behov for firmaløbetøj. Kontakt os i dag for mere information og et uforpligtende tilbud på løbetøj til din virksomhed. Vi ser frem til at hjælpe dig med at repræsentere dit firma på bedste vis!

Michael Kaffka
Indehaver

4030 8383
michael@kaffka.dk

Kom og bliv inspireret i vores showroom

Vi forstår, at du gerne vil føle tøjet, før du træffer en beslutning. En af de største fordele ved at komme og prøve løbetøj i et showroom er, at du har mulighed for at se og prøve tøjet på før du køber det. Dette giver dig mulighed for at få en bedre fornemmelse af pasformen, komforten og kvaliteten af tøjet, før du træffer en beslutning om at købe det. Derfor er du altid velkommen i vores showroom i Lystrup ved Aarhus.

Se vores inspirationskataloger inden for løbe- og sportstøj

Vil du høre mere om vores løbetøj? Kontakt os

Er du nysgerrig efter at høre mere om vores løbetøj med logo til din virksomhed, har du et konkret spørgsmål, eller ønsker du at lægge en ordre? Udfyld blot nedenstående formular, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.