KOM OG FIND JULEGAVERNE TIL 2023

Det er med stor fornøjelse at vi igen i år kan invitere dig/jer vores store julearrangementer, hvor vi viser et bredt udvalg af de nyeste trends og ideer indenfor julegaver.

Aarhus:

Torsdag den 24/8, på Sønderskovvej 12, 8520 Lystrup

Aalborg:
Torsdag den 31/8, på Svalegaarden Hasseris, Einar Packness Vej 2, 9000 Aalborg.

Vi holder åbent i tidsrummet 11.00 – 17.00. Da vi af erfaring ved, at der kommer mange mennesker og vil give alle den bedste oplevelse, beder vi dig/jer om at melde tilbage på, hvilket tidsrum, som passer bedst – enten mellem 11.00-14.00 eller 14.00-17.00.

Er I mere end 30 medarbejdere i virksomheden, så glæder vi os til at se jer til vores store julemesser i Aarhus og Aalborg.

Tilmeld dig/jer allerede i dag

Max. 2 deltagere pr virksomhed

Kontakt os på michael@kaffka.dk eller brug formularen herunder.

  Aarhus d. 24 augustAalborg d. 31 august

  JULEGAVEIDEER TIL DIN VIRKSOMHED

  Vi har endnu engang fyldt de flotte lokaler med masser af julegaveideer, som helt sikkert vil inspirere dig/jer i valget af gaver til din virksomhed.

  Som sædvanligt får vi besøg af vores gode leverandører, der vil vise os de sidste nye hits indenfor julegaver og vi sørger selvfølgeligt for masser af smagsprøver på de forskellige delikatesser.

  TILMELDING

  Tilmeld dig/jer allerede i dag:

  Michael Kaffka – michael@kaffka.dk el. mobil 4030 8383

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.