Påskegaver hos KAFFKA

Påskegaver kan være mange ting. Alt lige fra klassiske påskeæg eller chokoladeæsker til de mere unikke påskegaver, hvor der er trykt budskab eller logo på. Hos KAFFKA finder du et stort udvalg af påskegaver i forskellige prisklasser.

Uanset hvilken påskegave, du er på udkig efter, så er vi være behjælpelige.

De klassiske gaver

Hatteæske med chokolade fra Cocoture

Det flotteste
guldæg

Forkæl dine smagsløg med vores gyldne påskeoverraskelse. Guld Metalæg fyldt med syv lækre marcipanæg (7 stk. flowpack) 140g.

Pris fra kr. 75,- ex. moms

Æggebakke med chokolade som påskegave til medarbejdere

Økologiske
marcinpanæg

Forkæl din søde tand med en delikat æske fyldt med 18 stk. økologiske danske Marcipanæg 180 g. Derudover er der mulighed for private label.

Pris fra kr. 100,- ex. moms

Hatteæske med chokolade fra Cocoture

Den lækreste
hatteæske

Oplev ren luksus med vores 500g fyldte chokolader og marcipanæg i en elegant sort Cocoture hatteæske. Perfekt gave til chokoladeelskere.

Pris fra kr. 190,- ex. moms

Påskeopæng med chokolade

Det fineste
påskeophæng

Festlig påskepakke med 3 påskeophæng 3 farver, æggebakke med 4 marcipanæg og 4 belgiske fugleæg, samt 4 mini Lukusæg. Smukt indpakket.

Pris fra kr. 200,- ex. moms

Hatteæske med chokolade fra Cocoture

Luksus
hatteæske

Denne hatteæske er en absolut luksusgave, som består af et mix af luksuschokolade og luksusæg i en elegant hatteæske på hele 1000g.

Pris fra kr. 335,- ex. moms

Eksklusiv trææske med 785 g chokolade - perfekt firmagave til dine medarbejdere

Eksklusiv chokolade
trææske

Oplev denne eksklusive trææske med 785 g chokolade. En påskeforkælelse med 27 lækre marcipanæg, 27 mini luksusæg og 27 fugleæg.

Pris fra kr. 350,- ex. moms

En påskegave behøver ikke kun at være chokolade…

Påskegaver firma - TO GO kop fra Aya&Ida

Flaske og CUP2GO

Giv en meningsfuld gave med AYA&IDA’s termodrikkeflasker og CUP2GO. Hold drikkevarerene kolde i 24 timer eller varme i 12 – perfekte til farten. Hver køb støtter AYA&IDA Foundation i at donere 100 liter rent vand til børn i nød via UNICEF. Fremstillet i rustfrit stål og fri for BPA, ftalater og toksiner.

Pris fra kr. 130,- ex. moms.

Påskegaver firma - Populære vand- og termoflaske til dine ansatte

TO GO everywhere

Med den populære To Go-serie fra Eva Solo kan du nyde varme og kolde drikke på farten. De genanvendelige vand- og termoflasker er yderst praktiske, lette at betjene og ikke mindst en nydelse for øjet og hånden. Alle To Go-produkter er 100 procent vandtætte og udført i hårdføre og slidstærke materialer.

Pris fra kr. 180,- ex. moms.

Påskegaver firma - Hoptimist Bunny til dine ansatte

 Hoptimist

Hoptimisten er en del af den danske designfamilie.

Bunny-Hoptimisten er ikke til at stå for – den er på én gang sød, fræk og helt uskyldig. Hoptimisten hjælper påskestemningen på vej med glæde og frisk forårsoptimisme og så er den lavet i FSC®-certificeret egetræ.

Pris fra kr. 230,- ex. moms.

Skab glæde med en påskegave

Mangler du en påskegave til dine medarbejdere, forretningsforbindelser eller kunder til næste år? Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte påskegave.

Få inspiration her:

BESTIL DIN PÅSKEGAVE HOS KAFFKA

Vi står klar til at hjælpe med at finde de rette påskegaver

Er du i tvivl om, hvilken påskegave du skal give dine ansatte, kunder eller samarbejdspartnere? Bare rolig. Vi hjælper dig gerne med at finde de rette påskegaver. Det kan være en krævende proces at finde de rigtige påskegaver, og derfor står vi klar til at hjælpe .

Hos KAFFKA er du garanteret en personlig og ærlig sparring.

Tine Jessen
Salgskonsulent

6151 8383
tine@kaffka.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.