Ansvarlighed

I de senere år er der kommet mere og mere fokus på miljøet – både i de private hjem og hos virksomheder, der ønsker en grønnere profil. Undersøgelser viser faktisk, at hver anden forbruger kigger på miljøprofilen, inden de skal vælge et produkt.

Hos KAFFKA mener vi, at vi sammen har et fælles ansvar om at bidrage til en mere grøn og ansvarlig klode. Selv små skridt kan gøre en stor forskel – også selvom det bare er en kuglepen. Derfor kan du hos os købe et stort udvalg af ansvarlige produkter.

Stort udvalg af bearedygtige produkter

Stort udvalg af ansvarlige produkter

Tøj, gaver og reklameartikler er en del af vores hverdag. Men virkeligheden er, at de er dårlige for vores planet. Hos KAFFKA vil vi gerne ændre måden, vi køber ind på – det gør vi blandt andet ved altid at tilbyde dig et miljørigtigt valg. Det synes vi, er det mest ansvarlige.

Hos KAFFKA kan du vælge ansvarligt, uanset hvad du er på udkig efter. Vi har et stort udvalg af både ansvarlige reklameartikler, firmagaver, firmajulegaver samt profilbeklædning.

Se vores mest ansvarlige reklameartikler

Ansvarlige reklameartikler er en god idé – både for din virksomhed og miljøet. I dette katalog kan du blive inspireret af over 500 reklameartikler, som alle har angivet et veldokumenteret Co2-fodaftryk.

Din virksomhed kan være med til at gøre en forskel med ansvarlige reklameartikler.

Ansvarlige reklameartikler

Hos KAFFKA er størstedelen af vores reklameartikler miljørigtige. Det giver mest mening for dig og miljøet. I vores udvalg af reklameartikler finder du både ansvarlige, økologiske, genanvendelige og bionedbrydelige produkter i forskellige miljøvenlige materialer – heriblandt reklameartikler, der er lavet af genanvendte plastikflasker, genanvendt polyester, fairtrade bomuld eller som har sparet litervis af vand i produktionen.

Med ansvarlige reklameartikler kan du promovere dit brand via produkter, der stemmer overens med jeres CSR-profil. Det er ansvarlig branding, der giver mening.

KAFFKA stiller høje krav

For at kunne tilbyde de mest bæredygtige beklædningsgenstande med mindst mulig miljøpåvirkning har vi brug for producenter, der tænker innovativt og gentænker de konventionelle processer.

KAFFKA stiller høje krav til vores leverandører og forventer, at producenternes ypperste opgave og primære fokus er på ansvarlighed i produktionen.

Der er enormt mange parametre at forholde sig til i en bæredygtig tøjproduktion, men et sted, der særligt kan optimeres i tøjproduktionen, er måden, hvorpå tekstilerne indfarves. Processen bruger som bekendt kemiske opløsninger og store mængder vand.

Spun Dyed

På baggrund af dette har der været behov for at gentænke processen og man har derfor skabt Spun Dyed-tekonologien.

Ved at benytte denne teknologi bliver råmaterialet mættet med farvestof allerede inden det spindes til garn. Ved denne indfarvningsproces opnås et resultat, der giver mindre miljøbelastning og samtidig et tekstil med langt mere holdbare, distinktive og klare farver.

KAFFKA Texet Printer Prime

Vores mest populære ansvarlige reklameartikler

Her kan du se et udvalg af vores mest solgte miljørigtige reklameartikler.

Drikkedunk fra The Impact Collection

Drikkedunk i 500 ml lavet af genanvendeligt materiale i holdbart glas og rustfrit stål. BPA-fri. Den kan holde varmt i 5 timer og koldt i 15 timer. 2 % af overskuddet går til Water.org.

Kuglepen Baron 03 Total Recycled

Denne kuglepen er lavet af 100 % genbrugt husholdningsplast. Kuglepennen har en mat overflade, og kan fremstilles i 12 naturfarver, der fremhæver det klimavenlige udtryk.

Mulepose fra The Impact Collection

Funktionel og ansvarlig mulepose i genbrugsbomuld med AWARE™ sporstof-teknologi og garanteret vandreduktion på 687 liter vand. 2 % af overskuddet går til Water.org.

Det skal du kigge efter, når du vil vælge ansvarligt

Vil du gerne være med i vores ambition om at reducere CO2 for en bedre planet? Så skal du blandt andet se på produktets CO2-aftryk. Men hvad er det helt præcis, du skal kigge efter? Det kan du blive klogere på herunder.

 • CO2-aftryk i kg: Dette viser den beregnede indikation af produktets CO2-aftryk gennem hele livscyklussens fem faser (udvinding af råmaterialer, emballage, transport, energiforbrug og bortskaffelse).
 • Liter vand sparet: Se, hvor mange liter vand produktet sparer under produktionen.
 • GRS/RCS-logo: Sikrer, at de materialer, der anvendes i produktet, er ægte genanvendte.
 • FSC-certifikat: Garanti for at papir, træ og bambus forvaltes under hensyn til miljøet.
 • AWARE: Sikker teknologisk sporbarhed af de genanvendte materialer, der anvendes i produktet.
 • water.org: Logoet angiver, at der doneres 2 % for hvert solgt produkt til water.org, der sikrer, at endnu flere får adgang til rent og sikkert vand.

Vælg ansvarligt – det er din produktgaranti

Når du vælger ansvarligt hos KAFFKA, er du selvfølgelig garanteret, at vi vælger ansvarlige leverandører, som producerer varer, der opfylder både høje sociale, sikkerhedsmæssige og kvalitetsmæssige standarder. Det betyder, at du får de bedste og mest miljørigtige produkter på den mest sikre måde.

Sammen med vores leverandører påtager vi os det fulde ansvar i forhold til produktgarantien. Det omfatter blandt andet følgende:

 1. Vores leverandører har de højeste produktstandarder, kontrolpunkter og retningslinjer for hele vores sortiment.
 2. Vi har læsbare og kontrollerede professionelle manualer, som er lette at bruge.
 3. Varer og emballager med logoer for overholdelse af gældende regler.
 4. Over 30 års erfaring med intern kvalitetskontrol og kvalitetssikring.
 5. Vilkårlige testrapporter står aldrig alene.
 6. Alle produkter testes af et kvalificeret testinstitut og certificeres i henhold til gældende relevant lovgivning (CE-direktiv, REACH).

Vores leverandører

Hos os prioriterer vi ansvarlighed højt i alt, hvad vi gør. Vi forstår vigtigheden af at levere pålidelig og troværdig information til vores brugere, og vi stræber efter at opretholde det højeste niveau af kvalitet i alle vores produkter.

Ansvarlighed er en grundlæggende værdi hos KAFFKA. Vi er dedikerede til at levere kvalitetsprodukter og -tjenester, der lever op til vores kunders forventninger og behov. For at sikre os, at vores påstande og løfter er troværdige og holdbare, gennemgår vi en omhyggelig proces for udvælgelse af vores partnere, så de lever op til en række certifikater som OEKO-TEX, FSC, Global Recycled Standard, GOTS certification eller EU ecolabel.

Kriterier for valg af leverandører

Vi har en lang række af samarbejdspartnere, som vi er meget stolte af. Vi ser vores partnerskaber med XD Connect og ID Identity som et udtryk for vores ansvarlighed og ønske om at levere produkter af højest kvalitet med tanke på ansvarlig. Disse to virksomheder går forest, når det gæder ansvarlighed, hvor begge virksomheder besidder en lang række certificeringer.

Vi har udvalgt disse partnere på grund af deres ekspertise, pålidelighed og evne til at imødekomme vores kunders specifikke behov, samt tanke på ansvarlighed. Gennem vores partnerskab med XD Connect og ID Identity er vi sikre på, at vi kan levere reklameartikler og profilbeklædning, der ikke kun opfylder vores egne høje standarder, men også bidrager til vores kunders succes og brandværdi.

Vi er stolte over vores partnerskaber og vil fortsætte med at stræbe efter ansvarlighed og kvalitet i alle aspekter af vores forretning. Sammen med XD Connect, ID Identity og andre leverandører er vi dedikerede til at levere fremragende produkter, der hjælper vores kunder med at skille sig ud på markedet og opnå deres mål.

Certifikater

… er din tryghed og garanti for, at du investerer i ansvarligt producerede produkter, der støtter en mere bæredygtig fremtid.

Når det kommer til ansvarlig tøjproduktion, kan man kigge mod den københavnske virksomhed Neutral®, som er markedsledende inden for produktion af bæredygtigt tøj til B2B-segmentet.

Neutral® har dybdegående erfaring inden for tekstilindustrien og har aktivt udfordret det konstante pres for lavere priser – som ofte går ud over naturressourcer og menneskeliv. Ved at følge internationale bæredygtighedsstandarder, der strækker sig over hele forsyningskæden, har Neutral® forpligtet sig på at sikre de højeste sociale, etiske og miljømæssige standarder inden for tøjproduktion.

Produkterne fra Neutral® er fremstillet af 100% økologisk bomuld, der er GOTS-certificeret (Global Organic Textile Standard). Denne certificering anses internationalt som den førende standard inden for forarbejdning af tekstiler lavet af økologiske fibre. Hos Neutral® går bæredygtighed hånd i hånd med kvalitet og ansvarlighed.

Gå på opdagelse i vores ansvarlige univers

Hør mere om vores ansvarlige produkter

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi er bæredygtige, eller vil du gerne have et tilbud på et eller flere af vores bæredygtige produkter? Udfyld vores kontaktformular, og vi kontakter dig inden for 24 timer.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vores side bliver løbende opdateret med flere julegaver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder som den første.