Bæredygtighed

Befolkningstallet i verdenen stiger med en million mennesker om ugen, hvilket resulterer i et langt større forbrug blandt befolkningen
– men det kan vi heldigvis gøre noget ved!

Det handler om bæredygtighed – men hvorfor?

Hos KAFFKA mener vi, at det er de små skridt, der gør forskellen, og vi sammen har et fælles ansvar om at bidrage til en mere grøn og bæredygtig klode. Denne tankegang er vi heldigvis ikke alene om, da forbrugsvanerne de seneste år har vist, at bæredygtighed og klima spiller en stor rolle blandt forbrugerne.

Faktisk har undersøgelser vist, at hver anden forbruger kigger miljøprofilen, inden de skal vælge et produkt, og træffer derfor ikke deres valg udelukkende baseret på produktets udseende og pris.*
Derudover har forbrugerne udtrykt, at de gerne vil have flere grønne valgmuligheder, og det har vi taget til efterretning hos KAFFKA.

Derfor kan du hos KAFFKA købe gave- og reklameartikler, som alle har ét fokus: bæredygtighed. Disse produkter er lavet af genanvendelige materialer, men samtidig går de ikke på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

*Miljø- og Fødevareministeriet

Overholdelse af regler

Hos KAFFKA er vores prioritering altid, at levere sikre produkter, der lever op til lovens krav. Sikre produkter forudsætter i første omgang, at man vælger de mest ansvarlige leverandører, som producerer varer, der opfylder høje sociale, sikkerhedsmæssige og kvalitetsmæssige standarder i hele leverandørkæden.

Produktsikkerhed

Sammen med vores leverandører påtager vi os det fulde ansvar, således vi kan garantere de bedste produkter. Den ekstra sikkerhed omfatter blandt andet følgende:

  • Vores leverandører har de højeste produktstandarder, kontrolpunkter og retningslinjer for hele vores sortiment.
  • Vi har læsbare og kontrollerede professionelle manualer, som er lette at bruge.
  • Varer og emballager med logoer for overholdelse af gældende regler.
  • Over 30 års erfaring med intern kvalitetskontrol og kvalitetssikring.
  • Vi tager ikke vilkårlige testrapporter fra fabrikker for pålydende.
  • Alle produkter testes af et kvalificeret testinstitut og certificeres i henhold til gældende relevant lovgivning (CE-direktiv, REACH)

Se vores mest bæredygtige gavekollektion

Bæredygtige gaver er en god idé – både for miljøet og modtageren. I dette katalog kan du blive inspireret af mere end 400 trendy gaver og gavesæt, som alle har angivet et veldokumenteret Co2-fodaftryk.

Du kan være med til at gøre en forskel med bæredygtige firmagaver.

Gå på opdagelse i vores bæredygtige univers her

Kontakt os for bestilling

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have et tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os.

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende inspiration til dit næste køb. Du får de bedste tilbud leveret direkte i din indbakke, spændende nyheder og andet lækkert indhold.