Nyhedsmail

Tilmeld dig til vores nyhedsmail og få tilsendt gode tilbud!!
* = Obligatorisk felt

Vi støtter

Reklameartikler

Hvorfor reklameartikler?

En markedsorienteret virksomhed bliver hele tiden betragtet og vurderet – af kunder, kolleger og konkurrenter samt – ikke mindst – af potentielle kunder og medarbejdere!

Send de rigtige signaler

Det er summen af alle de signaler, virksomheden udsender, der afgør, hvordan virksomheden opfattes. Fra holdninger og adfærd, kommunikation og markedsføring, til påklædning, bygninger og biler, reklamegaver etc. Alt tæller – og alt påvirker omverdenen.

Profilering og troværdighed

En virksomheds profil er sammenhængen mellem virksomhedens identitet og dens image. Fakta er, at jo mindreafstand, der er mellem egen og andres opfattelse af virksomheden, jo større troværdighed. Derfor er en ensartet og entydig – men aldrig ensformig – profil den perfekte platform for din virksomheds troværdighed.

Derfor KAFFKA

KAFFKA en både erfaren og værdifuld samarbejdspartner, når din virksomhed vil sende de rigtige signaler. KAFFKA har en omfattende viden – naturligvis både om produkter, producenter, styring og håndtering af ordrer mv. – men i høj grad også om de psykologiske grunde til, at profilbeklædning og reklameartikler er vigtige midler til at styrke din virksomheds profil.

Derfor reklameartikler

Profilbeklædning og reklameartikler repræsenterer virksomheden og skaber en unik, visuel opmærksomhed. Denne påvirkning – og erindringsværdi – skaber positiv goodwill. Derfor bør den vægtes sammen med – og på samme niveau – som virksomhedens øvrige markedsføring.

Her er nogle af vores samarbejdspartnere indenfor reklameartikler:

Bic Zippo Parker Prodir Promotion Tops Toppoint
Victorinox Mag-Lite Ritter Pen PF Concept Midoceanbrands Xindao
Leatherman