Promotion

Hvad er bedre end at se netop din gave blive brugt? Især når gaven også fungerer som reklame for din virksomhed. Mange benytter reklameartikler med logo eller kontorartikler med logo dagligt uden at tænke på, at de forskellige produkter eksponerer dit firma – derfor er reklameartikler et must i alle virksomheder.

Reklameartikler kan være mange ting, fx kuglepenne med logo, paraplyer med logo, drikkedunke med logo eller keyhanger med logo. Uanset hvilken type reklameartikel,
du er ude efter, så kan KAFFKA hjælpe.

Send de rigtig signaler
En markedsorienteret virksomhed bliver hele tiden betragtet og vurderet af kunder, kolleger, konkurrenter, potentielle kunder og medarbejdere. Summen af de signaler, virksomheden sender, afgør, hvordan virksomheden opfattes, og hvordan virksomheden påvirker omverdenen. Alt fra påklædning og bygninger til biler og reklamegaver tæller.

Profilering og troværdighed
En virksomheds identitet og image viser sig i virksomhedens profil. Profilbeklædning og reklameartikler repræsenterer virksomheden og skaber en unik, visuel opmærksomhed. Jo kortere der er mellem virksomhedens opfattelse af sig selv og andres opfattelse af virksomheden, jo mere troværdig fremstår den. Derfor er en ensartet og entydig profil det perfekte grundlag for din virksomheds troværdighed.

Derfor KAFFKA
KAFFKA er en erfaren og værdifuld samarbejdspartner i arbejdet med at sende de rigtige signaler som virksomhed. Vi har en omfattende viden om både produkter, producenter, styring og håndtering af ordrer men i høj grad også om de psykologiske grunde til, at profilbeklædning og reklameartikler er vigtige midler til at styrke din virksomheds profil.

Kataloger med Promotion

Kontakt os for bestilling

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have et tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os.

    Her er nogle af vores samarbejdspartnere indenfor reklameartikler:

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende inspiration til dit næste køb. Du får de bedste tilbud leveret direkte i din indbakke, spændende nyheder og andet lækkert indhold.